hur man INTE gor en tarta


God morgon!

Min tart-bakning igar blev lyckad i slutet.
Men gud va jobbigt de va.

Forst sa blanda ja smeten for att gora botten, satte pa ugnen.
Sa fort den var varm nog och ja oppna luckan sa vart de rok overallt.
Den var tydligen jattelortig.
Sa fick snabbt stanga av den, vanta en timme tills den kallnat helt o skrubba in en massa rengoringsmedel.
Bara o vanta annu 2 timmar pa att torka av de igen.
Lag och krala pa golvet for att fa den ren och fick varldens nacksparr.
Antligen var den redo att bli upphettad igen.
Men da hade smeten fatt i sig en massa luft sa var tvungen o ta ur de ur formarna o vispa lite mer...
Smet overallt i hela koket...
Sen nar de val va klart sa hade dom inte rest sig alls.. Som tur va hade ja gjorde 2 tartbottnar.
Sa de fick tyvarr bara bli ett lager emellan. Sa ja fick smeta ut bade bananer och hallon dar.
Klet overallt. Sen vispa ja gradde med karamellfarg i o strodde over... Forvandla tartan till dess dubbla storlek..
Rev lite choklad pa toppen och addera nagra farska jordgubbar!

Men for javla god blev den! Och jatte uppskattad ocksa! :)
Men nasta gang ja bakar ska ja forsoka vara lite mer organiserad!

Tog iaf taxi upp till volhuset med min tarta liggande pa en ugnsform skyddad med folie.
Sjong lite for sonia. At tarta och drack lite martini.
Sen lev de svenska olspelet och supa ner henne. Andra reglerna lite sa man far dricka lite mer. Och alla klunkar gick till henne ocksa.
Sa ca en timma efter var hon jattefull :)
Da blev de taxi ner till staden och till Barrels dar vi motte upp pojk, lotti och chris.
Tog dock bara en ol for ja va ratt gott schleten.
Och sa taxi hem igen vid 12tiden.

En av volontarernatog en massa bilder.. Far seom ja kan snika till mig nagra att lagga upp.
Tog dock ett pa tartan men orkar inte ladda upp den till datan nu..
Lite bakis forstar ni!

Och sa blire jobb kl 3pm.... Underbart!

Kommentarer
Postat av: cicci

hihi vad roligt!! och grattis till jobbet!! Kommer inte några arbetsuppgifter vara sig lika nu eller?

2008-09-01 @ 11:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0